Ttnet hizmet anlayışına yeni bir soluk daha getirdi. Birkaç gün önce maillerime bakarken ttnet tarafından gönderilen bir mail içeriğinde size her türlü iletişim yoluyla bilgi gönderebiliriz gibi bir mail gelmişti. Açıkcası ilk başta pek salladığım ve amacının ne olduğunu anladığım söylenemez. Bugün ayın henüz 7. günü olmasına rağmen 75 GB kapasiteli Adil Kullanım Kotamı (AKK) doldurmuşum ve önce mail geldi arkasından da telefonuma mesaj geldi. Ttnet gördüğüm kadarıyla yine bir adım ileriye gitmiş ve müşterisini memnun etmek için elinden geleni yapıyor. Açıkcası bu hizmet benim hoşuma gitti. Bunların yanında birazda hız artırımı için birşeyler yapsalar ne güzel olacak 
Gelen mail içeriğide bu şekilde. Ben beğendim.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda [MENTION=4]Engin[/MENTION] [MENTION=3]işlemci[/MENTION] [MENTION=1074622]Secret[/MENTION] [MENTION=54034]ReptiLe[/MENTION] [MENTION=36714]Aytac[/MENTION] @hyffae
Gelen mail içeriğide bu şekilde. Ben beğendim.
Kod:
Değerli Müşterimiz
İnternet paketinizin hız koruma noktasını (adil kullanım noktası) aşmış olmanız sebebi ile içinde bulunduğumuz ayın kalan günlerindeki internet hızınız 3 Mbps olarak güncellenmiştir.
Önümüzdeki ay itibariyle interneti tekrar mevcut paketinizin hızı ile kullanmaya devam edebileceksiniz.
Kullanıma bağlı olarak hızınızın düşmesini istemiyorsanız hemen 444 0 375' i arayarak, daha yüksek hız koruma noktası bulunan paketlerimize geçin ve internette hız kesmeyin.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda [MENTION=4]Engin[/MENTION] [MENTION=3]işlemci[/MENTION] [MENTION=1074622]Secret[/MENTION] [MENTION=54034]ReptiLe[/MENTION] [MENTION=36714]Aytac[/MENTION] @hyffae