Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elimde şu an 3 adet airties mevcut. Bu modemleri Türkçe menü olmasından dolayı zamanında tercih etmiştim. Gelecek dönemlerde vdsl2 destekli modemlere yönelmeyi düşünüyorum
Elimde şu an 3 adet airties mevcut. Bu modemleri Türkçe menü olmasından dolayı zamanında tercih etmiştim. Gelecek dönemlerde vdsl2 destekli modemlere yönelmeyi düşünüyorum
Aşmak değilde ihtiyaçlarımız bu şekilde gerektirdi. Zyxel modemleri seviyorum ben. [MENTION=4]Engin[/MENTION] abide Asus var mesala vdsl2 destekli. Şahane bir modem benim hoşumada gidiyor. Belki ilerde ondan alırım. Fiyatları şu an çok yüksek
Modemim Huaweı HG552e. Superonline servis sağlayıcısından internet hizmeti almak istediğimde beraberinde geldi.6 aydır herhangi bir problem yaşamadım.Tam bilmemekle birlikte 8mbp hıza sahip internet kullanıyorum.Açıkcası buda bana yetiyor.
Bu çin malı modemler sağolsun büyük servis sağlayıcılar sayesinde hayatımıza oldukça girdiler Performans olarak iyi çalışıyorlar ancak interneti 3-4-5-6 vs kişi kullanmaya kalktığınızda veya aşırı derece veri çeken 2-3 cihaz aynı anda kullandığınız da saçmalayabiliyorlar
Benim mesala elimde Tp-Link 5110g access pointler var. Bu cihazlar o kadar güzel ve stabil aletlerki resmen takıp unutuyorsunuz. Geçen yıl bir tanesi gök gürültülü bir akşam ulaşamaz oldum. O gün anladım ki bu cihazlar yıldırım vb faktörlerden etkileniyorlar